Известие

Collapse
No announcement yet.

Малко въпроси за 159...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщение
    Промяната в хода(stroke), води до промяна в работния обем.
    Затова 210кс е 2.4 само на на хартия, иначе е 2.5....даже има слухове, че е 2.6 Истинска магия.
    Ти па кво разбираш,чертай си там.

---------- Post added at 09:46 ---------- Previous post was at 09:37 ----------

[QUOTE=GammaRay;1376386]Нещо нормално за форума - скандал във всяка тема![COLOR="Silver"]

Къде видя скандал? Просто има хора във форума който непрекъснато дават грешна иформация,а като ги поправиш се обиждат.Аз не съм всезнайко,просто проверявам преди да давам тех.информация.
    sigpic
    Alfa Romeo 159 SW TI-ex
    Alfa Romeo Crosswagon 2007 Mercedes GLK350 2009
    http://www.facebook.com/VenturaGarage

Comment

Гъци, не си ти, който да определяш коефицента ми на интелегентност приятел, капиш?! А й надали можеш.
      Доколкото знам, е от хора, които са отваряли такива двигатели и са правили сравнение.
      Не съм проверил, защото не съм преценил за нужно, но има разлика между тях.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        Гъци, не си ти, който да определяш коефицента ми на интелегентност приятел, капиш?! А й надали можеш.
        Доколкото знам, е от хора, които са отваряли такива двигатели и са правили сравнение.
        Не съм проверил, защото не съм преценил за нужно, но има разлика между тях.
        Да ти определям коефициента на интелегентност!?!?
        Ти май се взе на сериозно.
        п.с.Доколкото знам от едни хора К.И. се определя с някакъв тест,ама аз не съм проверил защото не съм преценил за нужно, но.................абе Б.Х.
        sigpic
        Alfa Romeo 159 SW TI-ex
        Alfa Romeo Crosswagon 2007 Mercedes GLK350 2009
        http://www.facebook.com/VenturaGarage

Comment

...
          Last edited by pooh; d.m.y г., 11:15.

Comment

Въпрос!
            Понякога на неравност, на дисплея светва, че багажника е отворен. става за части от секундата! Естествено багажника е затворен!
            Някакви предположения?
            ex: VW Golf 3 GT, Opel Astra GSI 2.0 16V, VW Golf 4 1.8T GTI, BMW E36 318is, Subaru Legacy 2.0 Turbo, BMW E46 318i 143, Honda Civic 1.6 VTI, Audi S3 1.8T, BMW E46 330Cd

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm AT

Comment

Първоначално публикувано от devil_vas Покажи съобщение
              Въпрос!
              Понякога на неравност, на дисплея светва, че багажника е отворен. става за части от секундата! Естествено багажника е затворен!
              Някакви предположения?
              Вероятно микро ключето в бравата е тръгнало да си заминава,може да е и протрит кабел в капака или гумения маншон на капака,макар че досега не съм срещал подобни проблеми с кабелите в маншона при 159.3-ия вариант е да е разхлабена буксата на модула под задната седалка,той отговаря за задните врати и задния капак,това вече е срещано при 159,аз имах подобен проблем но с комфорт функцията на задно ляво стъкло,когато щерка ми седнеше на седалката,веднага светваше на дисплея,позатегнах буксата и всичко се оправи.
              Last edited by Mury; d.m.y г., 11:21.
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

идеално! като спре да вали ще прегледам всички възли!

Danke schon
                ex: VW Golf 3 GT, Opel Astra GSI 2.0 16V, VW Golf 4 1.8T GTI, BMW E36 318is, Subaru Legacy 2.0 Turbo, BMW E46 318i 143, Honda Civic 1.6 VTI, Audi S3 1.8T, BMW E46 330Cd

Comment

багажник

Здравейте колеги!

Имам един малък проблем с отварянето на багажника, копчето в купето не работи, може само от ключа да се отваря. Та ако някой си има на идея каква може да е причината за повредата ще съм му благодарен да я сподели!

И ако може един страничен въпрос..... къде е това копче за прибиране на огледалата.... Като ги прибера ръчно после бъгва нещо по ел пакета.

Става на въпрос за Alfa 159 SportWagon

Comment

Копчето в купето за отваряне на багажника се включва/изключва от менюто на борда - това за вагоните, но предполагам и при седаните е така.
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от NikStankoff Покажи съобщение
                      Здравейте колеги!

Имам един малък проблем с отварянето на багажника, копчето в купето не работи, може само от ключа да се отваря. Та ако някой си има на идея каква може да е причината за повредата ще съм му благодарен да я сподели!

И ако може един страничен въпрос..... къде е това копче за прибиране на огледалата.... Като ги прибера ръчно после бъгва нещо по ел пакета.

Става на въпрос за Alfa 159 SportWagon
                      И при мен не работеше това копче. Аз съм със седан. И не видях в менюто да има възможност да се включва. Оправиха ми го в сервиз.

А относно огледалата. Би трябвало с копчето С от картинката да се прибират. Аз нямам такава функция и това копче не се натиска, но така пише в книжката.
                      Last edited by valery_; d.m.y г., 21:13.

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                        Копчето в купето за отваряне на багажника се включва/изключва от менюто на борда - това за вагоните, но предполагам и при седаните е така.
                        Да и при седаните е така.
                        Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
                        Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
                        JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

Има опция от менюто което деактивира това копче - както Стефан е написал. Порови се още малко в менюто.
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
                          ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

ето как изглежда менюто от което се позволява/забранява отключването на багажника
                            Attached Files

Comment

Какво трябва да се направи за да тръгне ТВ на навигацията ?
                              Alfa Romeo 159 JTDm
                              Alfa Romeo 155 TS

Comment

Да си купиш цифров тунер и да намериш начин да го свържеш към нея...

Мишън импосибул ако питаш мене. Теоретично вероятно е възможно, но дали си струва напъна, защото разходите ще надминат ползите. По целесъобразно е подмяната на оригиналната система с афтърмаркет някаква, която си има тв, а ще си има и карти за навигацията, защото тази няма. Или поне не читави.
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Working...
                                X